Ranskan matkailu

   
   
www.voyages-finlande.com
hannele le baron

Lehtiartikkeleita
Suomalaisia viinitarhoilla 2009
Writer's game Bretagneassa 2009
Kullervo Nantesin oopperatalolla
Joulupukki saapuu Atlantin rannalle
Pro Golf tutustumassa alueen golfkenttiin
Kotiliesi 2011
Mon accent-lehden haastattelu 2011

Messuohjelma
Voyages à thème et carnet de voyage
Salon multilingue

 


Tervetuloa Special Ranska Matkat-nettisivuille

Special Ranska Matkat on Bretagnean ainoa suomalais-ranskalainen matkatoimisto, joka on erikoistunut järjestämään aktiivisia lomamatkoja tavallisten aurinko- ja rantalomien lisäksi niin yksityisille kuin ryhmillekin à la carte-tapaan.

Nimeni on Hannele Le Baron ja olen nettisivujen perustaja ja matkapakettien rakentaja. Asun ja toimin myös oppaanasi ja olen sinua vastassa lomakohteeseen saapuessasi Morbihan-alueella. Saat kaiken tarvittavan lomainfon suomen kielellä.

Ranskassa olen asunut kaksikymmentä vuotta. Olen tutustunut maahan kierrellen Alpit idässä, Ranskan aurinkorannat, Pyreneiden vuoriston ja Korsikan saaren etelässä, Loire-laakson linnat, Pariisin, Normandian maihinnousurannat sekä kiehtovan Bretagnean alueen. Ranska tarjoaa matkailijalle kaikkea. Bretagneasta tuli kuitenkin perheemme suosikkipaikka ja päätimme jäädä asumaan tänne pitemmäksikin aikaa.

Oikeastaan voi sanoa, että "matkailukärpänen puraisi" jo lapsuudessa. Kiertelimme perheen kanssa Eurooppaa monena kesänä. Lukioikäisenä opiskelin kielikurssilla Englannissa, vietin kesän Kanadassa Lions-klubin vaihto-oppilaana, tein kesätöitä Sisiliassa ja Sveitsissä useampana kesänä. Sveitsiin ihastuneena suoritin lukion jälkeen matkailualan opinnot englanninkielisessä koulussa, joka sijaitsi laskettelurinteiden äärellä.

Lyhyehkön matkatoimistotyön jälkeen toimin Finnmatkojen kesä- ja hiihto-oppaana vuosina 1986-1988. Hiihtokauden jâlkeen muutin merellisiin kotimaisemiin Bretagneaan.

Bretagnea on urheilijoiden suosimaa aluetta, joka tarjoaa innokkaille urheilun ystäville, kuten perheelleni, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Niinpä lumiset rinteet vaihtuivat merenrantamaisemiin, missä ilmasto on suotuisaa ympäri vuoden.
Ulkoilu- ja urheiluhetket ovat koko perheen harrastus ja aina löytyy uusia mielenkiintoisia polkuja ja reittejä, jotka johdattelevat Atlantin aalloille tai sisämaan tyypillisiin bretagnealaiskyliin, joihin ei voi olla ihastumatta.
Harrastan lenkkeilyä, patikointia, pyöräilyä, melontaa, rullaluistelua, talviuintia, veneilyä ja pelaan golfia. Voit kysyä neuvoa hyvistä harjoittelupaikoista.

Bretagnean alue tuli tutuksi palvellessani ranskalaisia turisteja Pornicin kaupungin turistitoimistossa 15 vuoden ajan. Myimme pakettimatkoja, teimme laiva-ja hotellivarauksia kaikkialle Ranskaan. Helsingin matkailumessuilla edustin Loire-Atlanique, Charente-Maritime ja Vendee-alueita kolmena talvena. Messuilla huomasin, kuinka kiinnostuneita suomalaiset olivat Bretagneasta. Silloin jäi mieleeni itämään ajatus oman matkailualan yrityksen perustamisesta sekä suomalaisille että ransakalaisille turisteille.

Bretagnea on ranskalaisten suosituin lomakohde Ranskassa. Täytyy myöntää, että itsekin olemme perheenä viettäneet viikonloppuja, syys-ja talvilomia Bretagneaa kierrellen. Kohteita riittää aina osteriviljelmistä lähtien. Ja vielä emme ole kyllästyneet.

Loppujen lopuksi tuo "matkailukärpäsen puraisu" lapsuudessani on viitoittanut elämäni kulkua nykyhetkeen saakka.Tänään haluan palvella suunnittelemalla ja järjestämällä mahdollisimman antoisia lomamatkoja moni-ilmeiseen Brtagneaan ja kaikille muillekin Ranskan alueille.

Tulet varmasti ihastumaan ja viihtymään !

Matkaehdot