Ranskan matkailu / Bretagne

   
   

Finlande & France Travelwww.voyages-finlande.com

LOMA-ASUNTO PARIISIN LÄHELLÄ

Pariisi

Tämä sympaattinen asunto on ihanteellinen pysähdyspaikka automatkailijalle. Se sijaitsee Senliksen kaupungissa, noin 45 kilometriä Pariisista pohjoiseen, Lilleen menevän A1 moottoritien varrella. Senlis on idyllinen keskiaikainen kaupunki, jonka mukulakivikatuja ja goottilaistyylisiä rakennuksia voi ihailla vaikka hevosrattaiden kyydissä. Senliksesta on helppo tehdä päiväretkiä läheisiin linnoihin (Chantilly ja Pierrefonds), Asterix-puistoon, Hiekkamereen (La Mer de Sable) ja tietysti Pariisiin, jonne pääsee RER D-linjalla viereisen kaupungin juna-asemalta.

PariisiPariisi Pariisi

ASUNTO
Asunto sijaitsee Senliksen sydämessä, katedraalin lähellä, vanhassa kivitalossa. Tilavassa yksiössä (40 neliötä) on nukkumatilat neljälle, makuualkovissa on aikuisten kerrossänky ja olohuoneessa parivuodesohva. Asunnossa on keittiönurkkaus, kylpyhuone, wc ja eteinen, tiloissa on perusvarustus, keittiössä ei ole tiskikonetta.  Suuret ikkunat ja korkeat huonetilat tekevät yksiöstä valoisan ja avaran, asunnosta on kaunis näkymä sisäpihalle.

Pariisi Pariisi

PALVELUT
-Talon alakerrassa on goottilaistyylinen holvikellariravintola, jossa tarjolla arkisin edullinen ja runsas ranskalainen lounas, viikonloppuisin iltaohjelmaa. Paljon ravintoloita ja baareja kävelymatkan päässä.
-Tori tiistaisin ja perjantaisin viereisellä (50m) kauppakadulla.
-Leipä-, liha- ja juustokaupat kauppakadulla.
-Supermarketti 200m.
-Kauppakadulla vaatekauppoja lapsille ja aikuisille (Jacadi, Sergent Major, Napapijri jne.)

SIJAINTI
-Pariisi 45 km
-Charles de Gaullen lentokenttä 29 km
-RER D-juna-asema, Orry la Ville, 11 km
-Chantilly 10 km
-Pierrefonds 50 km
-Asterix puisto 25 km
-La Mer de Sable 13 km
-Disneyland 65 km

kysy lisää : Hannele Le Baron
Bretagne, Ranska


special.ranska.matkat@orange.fr