Matkailu Ranskassa ja Bretagneassa, Vietä seikkailuloma puuhun rakennetussa mökissä lasten kanssa, suomalainen opas, spata, pyöräilyä, patikointia, gourmet-ruokaa, keittiökursseja, urheilumatkoja,loma-asuntoja...”>
 

Ranskan matkailu / Länsi Ranska

 
 
   
 
www.voyages-finlande.com
 

SEIKKAILUHETKIÄ KOKO
PERHEEN KANSSA
Perheliikuntaa luonnossa, elämyksiä koko porukalle...

Urheilu ja seikkailuj
 


Keskellä metsikköistä luontoa voit kiivetä nukkumaan ainutlaatuiseen 6 metrin korkeudessa olevaan puuhun rakennetussa kaksoismökissä (kolmeymmentä neliötä = 2 mökkiä ja terassi keskellä). Nauti luonnon hijaisuudesta ja anna lintujen herättää sinut aamulaulullaan. Aamupala saapuu ylös köyttä hinaamalla herkkukorissa.
Terassilta voi ihailla kauniita romanttisia postikorttinäköaloja metsikön hevoslaitumille.
Paikan nimi bretagnean kielellä merkitsee taukoa ja tämä paikka on siihen juuri sopiva. Sauna ja spa lisäävät relax-tunnelmaa ja joskus iltasella voi kuulla pianon säveliä ruokasalin puolelta.
Talon nuori emäntä on Mauritius-saarelta kotoisin. Puhuu hyvää englantia. Talon ruokalistalta löytyy monenlaisia herkkuja ja makuelämyksiä, unohtamatta paikallisia erikoisuuksia kuten bretagnealaista "galettes et crêpes", ohuita täytettyjä tattarjauhoista valmistettuja suolaisisa lettuja ja jälkiruoaksi täytettyjä sokerilettuja.
Ruokajuomaksi sopii bretagnealaisten oma siideri, joka on hieman makeaa mutta myös erinomainen jälkiruokajuoma.
Alueella metsäreitti, jossa koko perhe voi kuntoilla, kävellä tai pyöräillä. Lukuisat metsäreiteitit johdattavat merenrannalle asti. Luontopoluilla pääsee nauttimaan luontoäidin rikkaista antimista, sillä niin maisemaltaan, kasvistoltaan kuin eläimistöltäân polut ovat tutustumiseen arvoisia reittejä.

Viereinen hevostalli järjestää lapsille kivan iltapäiväretken 3 kilometrin päässä sijaitsevaan huvipuistoon "Le P'tit Délire" . Vanhempien apua tarvitaan ponien taluttamiseen ja eväiden valmistamiseen. Huvitteluaikaa puistoon jää kaksi tuntia ja matkantekoon ponilla menee tunti menen tullen.
Mökkien läheisyydessä sijaitsee seikkailumetsä, jossa tyrolilaiset köysiradat antavat lisävauhtia viikolle. Puistossa yli 20 erikoislaitetta (surftyrolilainen, skatetyrolilainen jne...) Voit harjoitella Tarzan-hyppyjä sekä ylittää monenlaisia esteitä. Reittien vaikeudet merkitty eri värien. Kaikkein rohkeimpia odottaa vaikea musta reitti. Lapsille myös omat reitit 2-v lähtien. 
 

8 päivää ja 7 yötä (2 perhettä)

√ Paikallinen edustaja vastassa ja antaa matkan aikana tarvittavat dokumentit sekä kuljetus majoituspaikalle*
√ Suomenkielisen matkanjärjestäjän palvelut paikan päällä
√ 7 yön majoitus 2 puuhun rakennetussa mökissä (tai Bed and breakfast jos alle 5-vuotiaita lapsia)
√ Gourmet-vastaanotto saapumispäivänä
√ Aamupala tai puolihoito
√ Sauna
√ Polkupyörä 2 päiväksi sekä maastoreittejä
√ Sisäänpääsy: seikkailupuistoon

√ Luontoretki, jolla tutustumme alueen kasveihin ja eläimiin, suomenkielinen selostus
√ Purjeveneretki, tutustumme merikasvistoon ja eläimistöön sekâ ostereiden viljelyalueelle (retki järjestetään purjehdusopettajan ja suomalaisen oppaan kanssa), voit osallistua purjehtimiseen.
√ Opastettu kajakkiretki läpinäkyvällä kajakilla merenalaista elämää tutkimaan (3 tuntia), suomalainen opas mukana

 
 

Lisämaksusta
√ Rentouttavaa hierontaa
√ Vierailua osteriviljelmille, suomenkielinen opastus
√ Poniretki huvipuistoon (lähtö 12h, paluu 16h)perheen pienimmille tai ratsastusretkiä luontoon ja merenrannalle perheen suurimmille
√ Vaellusreittejä lasten kanssa merenrannalle

Etäisyydet
Merenranta 5 km
Lentokenttä 40 km, rautatieasema 7 km

 
 


Madollisuus myös à la carte-tapaan rakentaa toiveittesi mukainen lomapaketti

*Läheisellä lentokentällä tai rautattieasemalla